Det er mange forklaringer på at blant Indonesias 13. 000 øyer ble Bali ferieøy nummer en. Rammene er perfekte-klimaet er behagelig, solen er gavmild, vakker natur, kulturen er rik og spennende. Men det som gjør Bali ekstra spesiell er den balinesiske livsgleden, strendene, surfelivet og de grønne frodige stedene for avslapping og ro. 

Balineserne er et smilende og åpent folkeslag til tross for en stigende turisme har de beholdt deres kultur og fundamentale livssyn. Den balinesiske hinduismen-Agama Hindu skiller seg fra den indiske ved at den også har blitt influert av buddhismen. Blant en rekke hinduistiske guder, hvor Sanghyang Widhi er den viktigste, lever balineserne med en nærmest animistisk tro-om at alt i naturen har sjel. På samme måte er troen på reinkarnasjon en viktig del av den balinesiske oppfatning av livet, og i håpet om et bedre liv etter dette på jorden, prøver balineserne å leve i harmoni med seg selv og deres omgivelser. Som en besøkende til Bali ses religionen som en både avslappet og uformell del av balinesernes hverdag gjennom fargerike marsjer og seremonier. Hvis du ikke fant det du lette etter, anbefales det å ta en titt på en av våres spennende turer til Thailand.

Bering Reiser er alltid tilgjengelig hvis du har spørsmål om reiser til Bali.


Reiser

Indonesia - Yin yoga feri på Bali 2018

Gruppereise til Bali med den danske yogalærer Cecilie Svendsen.

Opplev den magiske øyen Bali. På dette vitaliserende og rensende yoga og meditasjon retreat, vil vi hver dag berike oss selv med daglig yoga og meditasjons klasser. Nydelige og sunne måltider, saltva...

8 dager

Pris fra NOK 9.490,00
april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb. mars

Indonesia - Bali Bliss Yoga Retreat

GRUPPEREJSE MED DANSK YOGALÆRER. Tag med Anne Goncalves til Bali og nyd den smukke ø og lækker slow flow vinyasa og yin yoga.

Kom med til Gudernes ø Bali og forkæl dig selv med daglig yoga, massage og wellness behandlinger, økologisk mad og smukke omgivelser. Dette yoga retreat vil give dig en oplevelse for livet, med tid ti...

8 dager

Gruppereiser
Pris fra NOK 10.080,00
april mai juni juli aug. sep. okt. nov. des. jan. feb. mars
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Vi står til rådighet alle hverdager fra kl. 09 - 15

Tlf. 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

mail@beringtravel.no

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: mail@beringtravel.no

Se åbningtider