Christina Dimmestøl Oksnes

Reisekonsulent

Jeg er 32 år fra Giske kommune. Surfing, snowboard og reising har vært mine store lidenskaper. På Sunnmøre startet det for meg. Jeg husker så godt første gang jeg padlet ut: akkurat like godt som jeg husker min første forelskelse. Som i mitt første forsøk på å reise meg falt jeg hodestups.

Det er fantastiske bølger i Norge, og de beste forholda er på høst/vinteren. Du padler ut, og det er så utrolig vakkert med de snøkledde fjella i bakgrunnen. Jeg elsker å komme hjem til Norge å surfe, men for meg ble det for lite timer i vannet. Det ble for kaldt å ta to sessions per dag. Derfor pakka jeg brettet, teltet og reiste rundt omkring til ulike surfedestinasjoner i verden. Det som bare skulle være en surfetur på en måned ble til mange år. Nå er det Portugal som er mitt nye hjem. Blant alle de landa jeg har bodd i, har jeg aldri surfet så mye som jeg gjør her. Det er så utrulig mange spots. Om det er for stort på vestkysten, så har du sørkysten. Du kan stort sett finne bølger til alle nivåer. Det er veldig lett å digge Algarvekysten med 300 soldager, små sjarmerende fiskelandsbyer som har god og billig mat.

Språk: Norsk, Engelsk
+45 7174 7116
christina@beringtravel.no

Christina 's top 3 skills

Surfing

95%

Livsglæde

100%

Fotturer

90%

Har du spørgsmål til Christina ?

Christina anbefaler

Portugal - Bering Travel Surf, SUP & Yoga Retreat 2019

En fantastisk tur til skjønne Algarve, hvor det er fokus på Surf, Stand Up Paddle og Yoga. Turen er for alle uansett erfaring.

 

På denne turen er det fokus på surfing, stand up paddle, yoga, god mat og sosialt samvær. Vi holder denne campen i løpet av juli og august og du bestemmer selv om du vil være der i en eller to uker...

Surfing i PortugalGruppereiserYogaferie i Portugal
Pris fra NOK 7.590,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.

Portugal - Surfing i Algarve, 1 uke

Denne tur fokuserer på surfing. Du bor i Surf House sammen med en masse andre surfere og hver eneste dag kører I ud til dagens bedste bølger. Rejsen er for surfere på alle niveauer fra begyndere til garvede. Den vigtigste forudsætning for denne tur er, at du vil surfe og at du har lyst til at møde andre mennesker. Denne tur kan varmt anbefales.

Hvis du drømmer om en afslappet surfingferie, hvor stemningen er casual, humøret højt og du kan lære – eller blive bedre til – at surfe , så er Lagos i Portugal lige stedet at tage hen. Her har vi ska...

Surfing i PortugalVelegnet til solorejse
Pris fra NOK 4.490,00
nov. des. jan. feb. mars april mai juni juli aug. sep. okt.
Rejsegarantifonden
Gouda Rejseforsikring
;

Kontakt oss

Vi står til rådighet alle hverdager fra kl. 09 - 15

Tlf. 23 96 66 25

Eller skriv til oss på:

mail@beringtravel.no

Våre kunder sier

Følg oss

 

;

×Vinn et reisegavekort på 5000kr

Vi trekker lodd blant alle som registrerer seg på vår nyhetsbrev og følger på facebook.

Kontakt os ×

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Telefon: +47 23 96 66 25
Mail: mail@beringtravel.no

Se åbningtider